Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Litoměřice 2013

 Dne 25.5.2013 jsme s Arčou obsolvovali mezinárodní výstavu psů v Litoměřicích. Letos ovšem počasí moc vystavovatelům nepřálo a když jsme brzo ráno vyráželi z domova poprchávalo. Nějakým zázrakem na výstavišti přestalo pršet a dokonce to vypadalo, že bude hezky.

Arča měla nastoupit jako poslední fousek  a to do třídy pracovní.Měla jsem obavy, jelikož nás měla posuzovat paní německá rozhodčí Gisa Schicker(D). Na všechny psy dost šahala, opravdu nic nenechala náhodě.Kontrolovala zuby nadvakrát, zkoumala srst a podsadu , ke psům byla milá a velmi trpělivá, koukala na uši, oči, zkoumala nohy a prohmatávala i břicho.Samozřejmě několik koleček  a pak pohyb TAM a ZPĚT. Konkurence ostatních fousků byla veliká, pouze jedna fenka dostala ocenění velmi dobrá a to nejspíš kvůli její "pěkné" postavě. 

Nakonec to Arča zvládla opravdu pěkně a bylo nám vytknuto pouze to, že by mohla mít o malilililinkato tmavší oko( byla první kdo na to poukázal, ale s tím se nedá nic udělat :D) ...Takže jsme si vyběhaly V1, CAC, CACIB ...čímž Arče na championa CZ zbývají jen podzimní zkoušky....

.http://tercule.rajce.idnes.cz/25.5.2013_-_Mezinarodni_vystava_Litomerice_-_Arina/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář