Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová výstava KCHČF 2013 s KV

 Dne 8.6.2013 na Konopišti se konala klubová výstava ČF se zadáváním titulu KV. 

Brzo ráno jsme se s holkama zpakovaly a vyrazily na cestu...dost jsem se obávala, jak to dopadne s počasím. Přes naše prvotní obavy nám cesta uběhla velmi rychle, ale na místo jsme dorazily poměrně časně ráno. Kvůli nepěknému počasí v předchozích dnech  se nemohla výstava konat v zámeckém parku, byla přesunuta k místní restauraci. I když já jsem byla ráda, že se tato akce vůbec uskutečnila. 

Fousků se sešlo opravdu dost, jeden hezčí než druhý a já jsem se začla celkem oprávněně bát velké konkurence. Potkaly jsme zde plno známých, kteří nám zpříjemnili čekání. Tentokrát jsem přihlásila Arču do třídy pracovní a dobře jsem udělala.Poněvadž ve třídě otevřené bylo kolem 20 fen, v pracovní jich bylo kolem 12( nejsem si jistá). Po dlouhém čekání ve chvílemi úmorném vedru , jsme přišly na řadu i já s Arčibaldem. 

Po nástupu všech fen  a po prvotním představení fenek v pohybu přešel pan ing. Havlát k individuálnímu posuzování. Co se týče našeho posudku , byla jsem nadmíru spokojená, nebylo nám absolutně nic vytčeno. 

Pan rozhodčí měřil, z čehož jsem měla zprvu velké obavy,( naše Arča nemá ráda statné neznámé pány- kvůli svým špatným zkušenostem od předchozího majitele).ALE Arinka mě mile překvapila a neměla žádný strach a chovala se naprosto ukázkově :) ...podle mého názoru se Sušenka předváděla daleko daleko lépe než na výstavě v Litoměřicích  a proto jsem naní náležitě pyšná 

V nabité konkurenci jsme si vybojovaly ocenění : Výborná 3 (ze 7 výborných fenek)

 http://tercule.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_KCHCF_Konopiste_2013/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář